Horeca pannen kopen, waar aandacht aan besteden?

Het spreekt voor zich dat er in elke horecazaak gebruik wordt gemaakt van een groot aantal verschillende soorten pannen. Bij het uitkiezen van jouw horeca pannen dient er rekening mee te worden gehouden dat de noden in je horecazaak anders kunnen zijn dan de noden waar je thuis over beschikt. Dit geldt niet in het minst voor de vereiste kwaliteit waar je pannen voor in je horecazaak over dienen te beschikken. Zou jij graag precies te weten willen komen waar je allemaal aandacht aan moet besteden bij het bestellen van nieuwe pannen voor in je horecazaak? Lees dan nu verder!

Welke soorten horeca pannen moet je kopen? 

In eerste instantie zal je rekening willen houden met de verschillende soorten pannen die aangekocht dienen te worden. Wat dit betreft denken we onder meer aan pannen zoals:

  • Grillpannen; 
  • Paellapannen; 
  • Steelpannen; 

Uiteraard zijn er nog heel wat andere soorten pannen die je ook zou kunnen overwegen om te kopen. Van cruciaal belang bij het bestellen van eender welke van deze pannen is vooral om rekening te houden met de materialen waaruit ze zijn vervaardigd. In principe geldt voor horeca pannen dan ook hoofdzakelijk dat ze moeten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en voorzien moeten zijn van de beste anti aanbaklagen. Zou je graag meer te weten willen komen over de eisen op vlak van kwaliteit waar je pannen voor in de horeca over moeten beschikken? Dan is het zonder meer de moeite waard om stil te blijven staan bij de onderstaande informatie.

Waar aandacht aan besteden bij horeca pannen kopen?

Bij het kopen van horeca pannen spreekt het voor zich dat je rekening zal willen houden met verschillende eigenschappen. In het bijzonder dient er te worden gekeken naar de bodem waar de pan over beschikt. Voor deze bodem geldt in het bijzonder dat ze niet mag roesten. Bovendien dient er sprake te zijn van een optimale hittegeleiding. Eén van de mogelijkheden waarover je beschikt is het kopen van een pan die is gemaakt van gietaluminium en wordt gecombineerd met bijvoorbeeld roestvrij stalen handvaten. Dit zorgt ervoor dat je in één klap kan rekenen op tal van verschillende voordelen. Niet alleen gaan dergelijke pannen namelijk ongelofelijk lang mee, daarnaast zijn ze ook nog eens eenvoudig schoon te maken. Ook dit laatste is uiteraard een zeer belangrijk punt om aandacht aan te besteden.

Meerdere pannen kopen? Overweeg een complete pannenset! 

Ben je net begonnen met het opstarten van een compleet nieuwe horecazaak? Dan is de kans ongelofelijk groot dat je zal willen kiezen voor het kopen van een complete pannenset. Op deze manier kan je direct rekenen op twee concrete voordelen, namelijk:

  1. Je krijgt meteen de beschikking over alle gewenste horeca pannen; 
  2. Je kan veelal rekenen op een extra interessant financieel voordeel; 

Spreken de bovenstaande voordelen jou ook wel aan? Dan is het dus wellicht interessanter om te kiezen voor het kopen van een complete set in vergelijking met allemaal losse pannen. Zo ben je er bovendien ook zeker van dat alle pannen over dezelfde uitstraling beschikken. Dit is niet voor iedereen een harde eis, maar het komt de uniformiteit van de keuken omgeving wel ten goede. Vergeet daarnaast ook niet een horeca vaatwasser, om je pannen echt goed schoon te maken.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *