Heerlijk wokken met Stoves’ gasfornuis met wokbrander

Maak jij met regelmaat én met liefde een heerlijk wokgerecht klaar? En bereid je die heerlijke verse ingrediënten in een goede wokpan van formaat? Dan zal niets zo vervelend zijn als jouw grote wokpan op een te klein fornuis. Deze irritatiefactor is verleden tijd, wanneer je je Oosterse specialiteiten klaarmaakt op ons gasfornuis met wokbrander.

Het gasfornuis met wokbrander voor professionele gerechten

Het 5- tot 7-pits gasfornuis met wokbrander biedt tijdens het koken niet alleen voldoende ruimte voor je grote wokpan in combinatie met andere pannen. De wokbrander in het midden van het fornuis geeft zoveel hitte af, dat je met kwaliteit kunt wokken. Je bereidt de heerlijkste wokgerechten die niet onderdoen voor de professionele Oosterse keuken. Heb je in jouw keuken de ruimte voor een prachtig gasfornuis met wokbrander? Het fornuis van Stoves heeft een breedte van 90 tot 110 cm en is in zowel landelijke als moderne stijl verkrijgbaar. Daarmee komt het prachtexemplaar in iedere keuken tot zijn recht en maakt het jouw keuken tot een droomkeuken.

Uitgebreid koken achter het gasfornuis met wokbrander

Wil je een gasfornuis met wokbrander van 90 cm breed, dan kook je op een 5-pits fornuis met drie ovenruimtes. Het klaarmaken van een heerlijke maaltijd blijft dus niet bij enkel een wokgerecht, maar je gerecht zul je absoluut uitbreiden met heerlijke ovenschotels en bijgerechten. Niet genoeg aan dit formaat? Dan hebben we zelfs een gasfornuis met wokbrander van 110 cm breed. Op dit exemplaar, ook verkrijgbaar in landelijke én moderne stijl, kun je jouw kookkunsten absoluut de vrije loop laten. Maar liefst 7 kookzones en 4 ovenruimtes bieden ruimte om jezelf te overtreffen en een heerlijk en uitgebreide maaltijd te koken. Heb je al deze ruimtes alleen nodig tijdens de feestdagen, voor kleinere gerechten kun je nog steeds ultiem gebruikmaken van het 110 cm brede gasfornuis met wokbrander. Liever een gasfornuis dat past in een kleine keuken? Dan kun je ook een gasfornuis kopen vanaf 60 cm breed dat qua formaat én stijl in iedere keuken past.

Nieuwe wokgerechten ontdekken?

Als je ervan houdt om gevarieerd te koken en je te laten inspireren door keukens uit alle delen van de wereld, dan kan een gasfornuis met een wokbrander in jouw keuken niet ontbreken. De wokbrander geeft de mogelijkheid om op zeer hoge temperatuur de hele wokpan te verhitten. Iets dat niet goed kan op een kleinere gaspit. Gebruik je de wokbrander, dan til je jouw Oosterse gerechten naar een hoger niveau. Extra inspiratie nodig voor het uitbreiden van jouw arsenaal aan wokgerechten? Wat dacht je van deze heerlijke maaltijden?

  • Gekruide kipspiesjes met verse mango en gewokte groenten,
  • De traditionele bami én nasi goreng,
  • Biefstukreepjes met een heerlijke woksaus,
  • Kip met cashewnoten en een verse currysaus.

Achter Stoves’ gasfornuis met wokbrander staan?

Het water loopt je vast al in de mond bij het lezen van de heerlijke gerechten. Ga jij ze uitproberen op het gasfornuis met wokbrander van Stoves? De recepten zullen ongetwijfeld leiden tot culinaire hoogstanden. Bovendien raak je niet uitgekeken op de mogelijkheden aan wokmaaltijden die jij straks bereidt achter je eigen gasfornuis met wokbrander. Heb je al een lijst aan Oosterse recepten en kun je niet wachten jouw wokpan op onze wokbrander te gebruiken? Neem dan contact met ons op en kom langs in onze showroom waar je het gasfornuis met wokbrander kunt bewonderen.

Bron: Dropbox

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *